For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

زندگی نامه

سید علی محمد میر محمدی میبدی در سال ۱۳4۱، در خانواده ای مذهبی در میبد دیده به جهان گشود. دوره دبستان، راهنمایی و دبیرستان را در همان شهرستان با رتبه های ممتاز به پایان برد. در دوران دبیرستان، مجتبی کلاهدوزان که بعدها فرمانده قرارگاه نوح شد و به سال ۱۳6۳، در جریان عملیاتی شناسایی به شهادت رسید، معلم ریاضی او بود؛ سیره عملی آن بزرگ مرد، تأثیر بسزایی در رشد اندیشه و پرورش شخصیت سید علی محمد میرمحمدی میبدی داشت.

او هم زمان با پیروزی انقلاب اسلامی، در رشته مهندسی کشاورزی (گرایش زراعت) در دانشگاه  صنعتی اصفهان پذیرفته شد و در سال ۱۳6۶، تحصیلات خود را با کسب رتبه دوم، در این مقطع به پایان رساند. همان سال، در دوره کارشناسی ارشد اصلاح نباتات دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد و در سال ۱۳۷۲، از پایان نامه خود دفاع کرد؛ سپس برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری، به انگلستان عزیمت کرد و سه سال بعد، یعنی در ۱۳۷۵، مدرک خود را در رشته کشاورزی، گرایش اصلاح نباتات از دانشگاه لندن اخذ کرد.

در دوران تعطیلی دانشگاهها، برای كمك به مردم محروم و آسیب دیده کردستان، عازم این منطقه شد و در همین مدت، در عملیات فتح المبين و والفجر مقدماتی نیز حضور یافت. در زمان جنگ، مدتی معاونت امور دفاعی دانشگاه صنعتي اصفهان را عهده دار بود که مسائل دانشجویان رزمنده را حل و فصل می کرد. همکاری با جهاد دانشگاه صنعتی اصفهان در زمینه های فرهنگی و علمی، مدیریت گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه صنعتی اصفهان، عضویت در هیئت تحریریه مجله علوم کشاورزی، عضو هیئت ممیزه دانشگاه صنعتی اصفهان، ریاست بسیج اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان و ریاست دانشگاه یزد، بخشی از تجربه های اجرایی دکتر سید علی محمد میبدی است. در سال ۱۳۸۳، کتاب وی با عنوان مدیریت تنشهای سرما و یخ زدگی گیاهان زراعی و باغی، که با همکاری یکی از دانشجویانش تألیف کرده بود، به عنوان کتاب سال دانشجویی برگزیده شد. او با تدوین و نگارش زندگی نامه ها، دست نوشته ها و وصایای شهدای دانشگاه صنعتی اصفهان در کتابی با نام سرمشقی برای زندگی، رتبه سوم جایزه کتاب سال دفاع مقدس را از آن خود کرد. در سال ۱۳۸9، استاد نمونه کشوری شد. همچنین از سه کتاب علمي وی با عناوین به نژادی گیاهان زراعی برای بهبود صفات کیفی، حفاظت گیاهان در برابر سرمازدگی، و مدیریت تنشهای سرما، در همایش خادمان فرهنگ مکتوب استان اصفهان تجلیل شد؛ او در سال ۱۳۹۰ به عنوان «پژوهشگر برگزیده» در عرصه تالیف و ترجمه، در دانشگاه  صنعتی اصفهان معرفی شد.

دکتر میبدی در فاصله سالهای ۱۳۸5 تا ۱۳۹۲، ریاست دانشگاه یزد را بر عهده داشت و هم اینک در دانشگاه  صنعتي اصفهان مشغول تدریس و تحقیق است.

گزیده ای از مهم ترین اقدامات وی در دانشگاه یزد:

 - تصویب نمودار سازماني جديد

- فعال سازی دانشکده های مستقل آموزشی

- ارتقای بودجه دانشگاه از ۱۸ میلیارد در پایان سال ۱۳۸۶، به حدود ۴۰ میلیارد تومان در سال۱۳۹۲

- فراهم کردن بورس تحصیلی برای افزون بر ۶۰ نفر از دانشجویان دکتری تخصصی در دانشگاههای ایران و جهان

- رسیدگی به مشکلات ارتقای اعضای هیئت علمی و افزایش دادن نسبت هیئت علمی به دانشجویان

- رساندن ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، به دو برابر

- تجمیع بخشهای گوناگون دانشگاه در پردیس اصلی

- بهینه سازی فضای فیزیکی و استفاده از آن

- زیباسازی دانشگاه و افزایش هفت برابری فضای سبز

- احداث و توسعه ساختمانهای آموزشی، اماکن ورزشی، خوابگاههای دانشجویی و سالنهای اجتماعات

- افزایش دسترسي استان به آموزش عالی از طریق تدوین سن آمایش آموزش عالي استان

- اخذ مجوز تأسیس دانشگاههای میبد، اردکان و دانشکده مستقل ابرکوه و فراهم کردن مقدمات مجوز تاسیس دانشکده مهریز

- توسعه فعالیت های پژوهشی از طریق افزایش چند برابری قراردادها با صنایع گوناگون

- انتشار چندبرابري کتاب، و کوشش برای اخیر مجوز چندین عنوان مجله علمی - پژوهشی و انتشار آنها

- کمک به افزایش دسترسی به منابع و بانکهای پژوهشی مرجع

- تجهیز آزمایشگاههای دانشکده ها و راه اندازی آزمایشگاههای جدید

تحت نظارت وف ایرانی